Trappen

Bent u opzoek naar een nieuwe (houten) trap? Stef Spanhaak, gevestigd in Joure, levert vaste houten trappen in allerlei maten, prijscategorieën en van verschillende houtsoorten. Te denken valt aan eiken, essen, esdoorn, beuken, merbau, mahonie, iroko, teak, grenen, vuren, noten en wengé. Voor welke houtsoort ook gekozen wordt, het gaat zowel qua duurzaamheid als uitstraling gegarandeerd om A-kwaliteit.

Van anti-slip trap tot glazen ‘hekwerk’

Bij de houten trap kan men desgewenst kiezen uit combinaties met r.v.s., glas en natuursteen. Denk hierbij bijvoorbeeld aan een houten trap met een r.v.s. antislipstrip in de treden. Of aan een houten trap met glazen ‘hek’. Vraag naar de mogelijkheden!

Maatwerk trappen

Op het gebied van maatvoering is werkelijk alles mogelijk, namelijk: een halfslag trap, een steektrap of een gebogen trap. Bij Stef Spanhaak kan men terecht voor een relatief kleine trap naar bijvoorbeeld de zolderkamer, een omvangrijke en complexe trap in een trappenhuis, grachtenpand of kantorencomplex en voor alles wat hier tussenin zit.

Bekijk onze voorbeelden van Vuren TrappenLuxe Trappen of Gebogen Trappen.

Geïnteresseerd in een maatwerk trap? Neem direct contact op met trappenspecialist Stef Spanhaak om uw specifieke wensen te bespreken of om een afspraak te maken voor persoonlijk advies op maat.