Klassieke trap

Wij kunnen prachtige klassieke trappen van hout maken die geheel met de hand vervaardigd zijn. In samenwerking met u kiezen we voor een stijl en de materialen die u naast hout wilt laten terugkomen (optioneel). Op basis van uw wensen ontwerpen wij de klassieke trap die, wanneer u het helemaal eens bent met het ontwerp, wij met hand gaan maken.

Voorbeelden van klassieke trappen

Ambachtelijke klassieke trap

Onze klassieke trappen worden nog op de ambachtelijke manier gemaakt en kan met gemak onderscheidt worden met trappen uit massaproductie. Onze medewerkers behoren tot een uitstervend ras, de ambachtslieden. Wij beschikken nog de kennis en hebben de ervaring om voor u een prachtige houten klassieke trap te ontwerpen en maken.

Klassiek houten trappenhuis

Heeft u niet één maar veel meer trappen in huis? Of heeft u een volledig trappenhuis in uw huis staan? Ook dan wrijven wij in onze handen en gaan we dit project met veel plezier aan! De uitstraling is het dan ook zeker waard. Neem de tijd en bekijk hieronder een project met een klassiek houten trappenhuis die wij hebben vervaardigd.